Een feest voor ieder kind

Het trotse vogeltje is een ludiek boek dat kinderen op een speelse manier belangstelling bijbrengt voor kunst en natuur. Ook leer je dat het draait om wie je bent, iets wat je niet vroeg genoeg kunt leren. Dit boek is een feestje voor ieder kind!

Superleuk

Ik vind Het trotse vogeltje zo leuk dat ik hem cadeau ga doen aan een bevriende kinderboekenschrijfster. Ook hier op het eiland kunnen we zo’n superleuk boekje waarderen!

Heel origineel

Wat is Het trotse vogeltje toch een enig boekje. Het is heel origineel en ik heb het met plezier gelezen. Ik ga het ook nog aan mijn kleinkinderen voorlezen.

Fijn voor de taalles

Ik ben echt onder de indruk van Het trotse vogeltje. Het is zo leuk, ik heb hem ingezet in mijn taalles aan een jongetje met een handicap en een anderstalige achtergrond.

Geweldig

Ik heb het boekje cadeau gedaan aan een collega. Hij heeft het voorgelezen aan zijn zoontje van 5 en die vond het echt geweldig!

Helemaal zelf gelezen

Ik heb het boekje helemaal zelf gelezen. Ik vond het echt leuk en werd er helemaal rustig van.

Mooie vormgeving

Wat is Het trotse vogeltje toch een mooi boek, het heeft me echt geraakt. En mijn complimenten voor de vormgeving.

Kennismaking met kunst

Het trotse vogeltje is een leuk boek. Het biedt een laagdrempelige manier om kinderen in aanraking te laten komen met kunst.

Iedereen is ergens goed in

Ik vond het boek erg leuk. Het vogeltje dacht dat hij niets kon, maar Carel liet zien dat hij in heel veel dingen goed is. Hopelijk gaan we binnenkort het schilderij in het echt zien.